Skip to main content
 

De mooiste mode bij Iris & Co

Studio Anneloes Summum Nukus NüDenmark Question Josephine&Co Para Mi

 

Gastvrije sfeer, smaakvolle winkel

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies

 

Welkom bij Iris & Co!

Ben je modebewust en hou je van persoonlijk advies, perfecte pasvormen en mooie merken? Dan is Iris & Co jouw winkel!

 

Shoppen zoals het bedoeld is.

Kopje koffie?

gastvrije sfeer

Iris & Co. Jij steelt de show!

Persoonlijke advies en perfecte pasvormen

Ben jij een modieuze vrouw en stel je prijs op perfecte pasvormen, mooie merken en een persoonlijk advies? Hou je van shoppen in een gastvrije omgeving en sfeervolle winkel? Dan is Iris & Co in het historische Meerssen jouw winkel! Op een steenworp van Maastricht en je parkeert gratis op de parking voor onze winkeldeur! Shoppen zoals het bedoeld is.

In Meerssen voeren we exclusief Studio Anneloes en combineren dit met de snoepjes uit de collecties van Summum, Nukus, Nü Denmark, Question, Josephine & Co en de heerlijk zittende broeken van Pari Mi. We maken jouw outfit compleet met mooie sieraden en leuke accessoires.

Iris & Co is geen grote modezaak of keten. We zijn een echte speciaalzaak en verzot op mooie damesmode. Klein, maar fijn en met persoonlijke aandacht voor de wensen onze klanten. Onze collectie wordt met veel zorg samengesteld en er komt dan ook niets in onze winkel waar we zelf niet voor 100% achter staan. Bewezen kwaliteit, prachtige mode met een optimaal draagcomfort; daar kun je bij Iris & Co op rekenen!

Kom gezellig sfeer proeven en ongedwongen shoppen bij Iris & Co – Jij steelt de show!